Digitaal inschrijven districstentoonstelling Overijssel 2019

De inschrijving voor de districtstentoonstelling van 2019 is inmiddels geopend.

De inschrijving dient op 24 november 2019 te zijn voldaan, waarbij digitaal inschrijven de voorkeur geniet. Om naar het
inschrijfformulier te gaan klik hier.Voor de overige inschrijvingen dient het inschrijfformulier op 24 november 2019 in bezit te zijn van:

W. Kerkdijk

Hildestraat 2

7384 DJ Wilp-Achterhoek

ttcommissie@vvto.org

Voor het inschrijfformulier klik hier

Voor de gehele show hebben wij een reglement opgesteld, die vind je hierTevens hebben wij een verkoopklasse tijdens de show, via onderstaande link vind je hiervoor de inschrijving en het reglement:
Verkoopklasse

Wij hebben jullie hulp nodig

Beste leden 

Van Volière Vereniging Twello en Omstreken en Gekleurde Zanger Twello.
2019 het jaar van de district tentoonstelling. 
Dit jaar geen onderlinge show maar een district show gehouden op recreatiepark de “Scherpenhof” te Terwolde van 12 tot en met 15 december 2019.
Het district Overijssel bestaat uit 56 verenigingen die allen mee kunnen doen aan de district show. 
Het belooft een hele happening te worden, met naar schatting zo tussen de 2000 en 2500 vogels, echter dit kan niet zonder uw steun.
De organisatie is volop aan de gang, de komende maanden zullen de verschillende werkgroepen gevormd worden en zullen de taken verdeeld worden.
Daarom vragen wij u als lid om een bijdrage te leveren in de vorm van hulp.
Er zijn vele handen nodig om het een en ander mogelijk te maken, denk daarbij aan de opbouw van de show, het verzorgen van de vogels dagelijks voer en water geven, maar ook het aandragen tijdens de keurdag, een oogje in het zeil houden tijdens de openingsdagen, het bemannen van de entree tafel, de verkoopklasse en zo zijn er talloze dingen die gebeuren moeten.
Een deel van de leden heeft al hulp toegezegd, kunnen wij ook op u rekenen? 
Behalve dat u een keur aan vogels van dichtbij kunt aanschouwen is het ook enorm gezellig en steekt u wat op van andere vogelliefhebbers.   
Vult u de werklijst in, geeft u aan één der bestuursleden door dat u komt helpen, of geeft u het door via onderstaand mail adres.
Komt u tenminste 2 dagdelen dan bent u verzekert van gratis toegang gedurende de openstelling van de show.  
Klik hier voor de werklijst

Wij, het bestuur van de Volière vereniging Twello en Omstreken en Gekleurde zanger Twello hopen dat wij op u kunnen rekenen.   

Namens Het bestuur 

Secretaris Richard Blankhorst
Secretaris@vvto.org 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>