De Gekleurde Zanger Twello begint goed aan tentoonstellingenseizoen!

Met in totaal 59 vogels zijn Erwin, Wilco, Dick, Jan Korten en Jan Zuethoff richting Brummen vertrokken om deel te nemen aan de nationale tentoonstelling van ‘De Edelzanger’ en dat hebben de overige deelnemers geweten ook. Van de 59 vogels zijn er16 in de prijzen gevallen, waarbij Jan Korten de boventoon voerde. 

Erwin zijn Geel mozaïek type 1 heeft een zilveren plek behaald met 93 punten. Daarnaast heeft hij ook nog een stel agaat opaal witten ingestuurd en die hebben een bronzen plek behaald met 184 punten.

Wilco heeft met een hemelsblauwe Engelse grasparkiet zilver behaald met 94 punten.

Dick heeft met een Fiorino gladkop donkerbont goud behaald door middel van 93 punten.

Jan Zuethoff heeft zilver bij de Scotch fancy lichtbont schimmels zilver behaald met 92 punten. Bij de Catharina parkieten groen is er goud en zilver met 92 en 91 punten. Ook bij de halsband parkieten heeft Jan het goed gedaan: een stel Turquoise halsbanden heeft met 184 punten goud behaald.

Jan Korten heeft goud, zilver en brons bij de Gloster Consort donkerbont schimmels behaald met 94, 93 en 92 punten. Daarnaast had hij hierbij ook nog goud bij de stellen met 191 punten! Er was ook nog 1 witte rijstvogel op de show en die leverde gelijk 93 punten op wat genoeg was voor goud.
Tot slot heeft Jan het generaal klassement ook nog eens gewonnen met een mooi aantal van 468 punten(94,94,94,93,93).

Bij deze natuurlijk van harte gefeliciteerd met de behaalde prijzen en punten.

korten

De Gloster Consort donkerbont schimmel van Jan Korten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>