De heren Streppel en de Lange laten van zich horen in Wierden!

Jeroen en Bert hebben zich voor genomen om op de districtstentoonstelling enkele kampioenen te showen. Achteraf gezien is dat aardig gelukt:

Bert heeft bij de kleurkanaries mooie punten behaald, 2x 91 punten met een witte kanarie en een albino kanarie maar helaas was dit niet goed genoeg voor ere metaal.

bert

Een van de vogels van Bert

Bij de postuurkanaries had hij meer succes: hij nam maar liefst 3 bondskruizen mee naar huis.Een Scotch Fancy melanine schimmel, een Scotch Fancy donkerbont schimmel en een Border lichtbont intensief namen een bondskruis mee met respectievelijk 90, 92 en 90 punten. Een Fife Fancy donkerbont schimmel won een zilveren plak met 92 punten.

Dan denk dat je al aardig wat prijzen hebt gepakt, komt meneer Streppel ook nog aan de beurt: Met maar liefst 6! bondskruizen ging hij huiswaarts richting Twello.

streppel

Stel Roseicollis Lutino (ino groen) van Jeroen

Met een stam(370 punten) en een stel(185 punten) Roseicollis groen behaalde hij bondskruizen en bij de donker groene haalde hij met een stel(183 punten) en een enkeling(91 punten) de prijzen binnen. Maar dat was het nog niet, want met de Roseicollis lutino(ino groen) behaalde Jeroen met een stel(187 punten) en een enkeling(90 punten) ook een bondskruis.

 

 Al met al een mooie oogst voor beide heren, proficiat!

 

Een gedachte over “De heren Streppel en de Lange laten van zich horen in Wierden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>